位置: 首页 > 第三方机构 > UL > UL验厂环境审核清单

UL验厂环境审核清单

发布日期:2017-08-18

作者:

浏览量:1420

PDF

UL验厂环境方面审核文件清单
1.Environmental Management Systems 环境管理系统
a).Environmental policies, objectives & targets 环境方针,目标和指标
b).Environmental manual 环境手册
c).Appointment letter/job duties  of environmental management representative 任命信/环境管理代表的职责
d).Environmental legislation / legal register 环境法例/法律登记册
e).Training materials and attendance form on environmental management环境管理的上的培训出席表格和培训材料
f).Any environmental certifications? ISO 14001? EMAS?  任何环境认证? ISO 14001? EMAS?

2.Water Use 水資源利用
a).Water use permit I(if applicable) 用水许可证(如适用)
b).License / permit of groundwater / surface water extraction地下水/地表水提取许可证
c).Water consumption records (past 12 months)  水消耗记录(过去12个月)
d).Training materials and attendance form on water conservation  节约用水的培训出席表格和培训材料
e).Procedure on water conservation节约用水的程序

3.Emission to Air 废气排放
a).Air Emission Permit 废气排放许可证
Ozone depleting substances (ODS) use, transport and disposal permit  (if applicable)  臭氧消耗物质(ODS)的使用,运输和处置许可证(如适用)
b).Air emission inventory  废气排放名录
c).Ozone depleting substances ODS inventory  臭氧消耗物质名录
d).Contract & license of external ODS servicing contractor  消耗臭氧层物质的服务承包商的执照及合约
e).Training materials and attendance form on air emission & ODS 废气排放和消耗臭氧层物质培训出席表格和培训材料
f).Procedure on air emission management & ODS  ODS 废气排放和消耗臭氧层物质管理程序

4.Wastewater / Effluent 废水/污水
a).Wastewater discharge permit  废水排放许可证
b).Wastewater discharge monitoring / testing report records (both quality and quantity) (past 12 month) 废水排放监c测/检测报告记录(包括质量和数量)(过去12个月)
d).Drainage plan  排水管网图
e).Training materials and attendance form on wastewater / effluent  废水/污水管理的培训出席表格和培训材料
f).Procedure on wastewater management 废水管理程序

5.Energy Use, Transport and Greenhouse Gases GHGs 能源使用,运输和温室气体排放
a).Energy use / GHG emission permit (if applicable) 能源使用/温室气体排放许可证(如适用)
b).Any energy / carbon certifications? ISO 50001? ISO14064?  任何能源/碳认证?ISO50001? ISO14064?
c).Energy consumption records (past 12 months) 能源消耗记录(过去12个月)
d).Records of fuel use for on-site transport data 交通的燃料使用记录
e).GHG inventories温室气体排放名录
f).Training materials and attendance form on energy use, transport & GHGs能源的使用,运输及温室气体培训出席表格和培训材料
g).Procedure on energy use, transport & GHGs 对能源使用,运输及温室气体的程序

6.Waste Management  废物管理
a).Waste disposal permit  废物处置许可证
b).Transportation / Treatment / Disposal license of waste contractor  废物承办商交通运输/处理/处置废物牌照/许可证
c).Waste transfer invoice (past 12 months)  废物转移联单(过去12个月)
d).Solid waste inventory  固体废物库存
e).Training materials and attendance form on solid waste management  废物管理培训出席表格和培训材料
f).Procedure on solid waste management  废物管理程序

7.Land Use and Biodiversity 土地利用和生物多样性
a).Environmental Impact Assessment (EIA) report 环境影响评估(EIA)报告
b).EIA approval 环评审批
c).Site environmental acceptance check report 现场环境验收报告
d).Land use permit (if applicable) 土地使用证(如适用)
e).Training materials and attendance form on Land Use and Biodiversity  土地利用和生物多样性培训出席表格和培训材料
f).Procedure on Land Use and Biodiversity  土地利用和生物多样性管理程序

8.Pollution Prevention / Hazardous and Potentially Hazardous Substances
a).Hazardous substance inventory   化学品清单
b).MSDS programs of hazardous substances on-site  化学品的物质安全数据表
c).Training materials and attendance form on Pollution Prevention / Hazardous and Potentially Hazardous Substances  培训出席表格和培训材料
d).Procedure on Pollution Prevention / Hazardous and Potentially Hazardous Substances 化学品安全管理程序

9.Major Incident Management 重大事故管理
a).Incident investigation reports 事故调查报告
b).Corrective action report (if applicable)   纠正措施报告(如适用)
c).Inspection report by local environmental authority  当地环保部门的检测/调查报告
d).Emergency preparedness and response plan 应急准备和响应计划
e).Communication records of emergency plan to local communities and responders  與地方社区应急预案的通讯记录
f).Training materials and attendance form on Major Incident Management  重大事故管理培训出席表格和培训材料
g).Procedure on Major Incident Management重大事故 管理程序

10.Nuisances (e.g. noise, odor) 滋扰(例如:噪音,异味)
a).Permit (disturbance permit, noise emission permit) 许可证(如噪声排放许可证)
b).Community complaint records /  register 社区投诉记录/注册
c).Training materials and attendance form on nuisance   滋扰管理培训出席表格和培训材料
d).Procedure on nuisance  滋扰管理程序

11.Contaminated land / Soil and Groundwater Pollution Prevention 受污染土地/土壤及地下水污染预防
a).Identification of sensitive receiver 敏感受体识别文件
b).Inspection records of hazardous waste and chemicals storage areas危险废物和化学品储存区巡查记录
c).Training materials and attendance form on Contaminated land / Soil and Groundwater Pollution Prevention 受污染土地/土壤及地下水污染预防培训出席表格和培训材料
d).Procedure on Contaminated land / Soil and Groundwater Pollution Prevention  受污染土地/土壤及地下水污染预防管理程序

相关资讯

联系我们

联系方式: 021-69750625

客服热线: 021-69750625

QQ: 3567226325

邮箱: 3567226325@qq.com

公司地址: 上海市青浦区赵巷镇业辉路222弄247号



免费咨询热线

021-69750625

点击在线咨询

微博公众二维码